KUU & GREEN CITY FARM

Ravintola Kuu toimii  Green City Farmin yhteistyökumppanina.Green City Farm on oppimispelto sekä ekologinen puutarha, joka sijaitsee Perho Liiketalousopiston Malmin kampuksen yhteydessä.

Green City Farmin pelto viljelee ja  myy ekologisia lähivihanneksia pääkaupunkiseudun vastuullisille ravintoloille. Satoa ravintoloille toimitetaan pääasiallisesti satokaudella elokuusta marraskuuhun. Pellolla viljellään 50 eri kasvilajia kaaleista, punajuurista ja maisseista yrtteihin. Kumppanuudesta ravintolan ja maatilan välillä on tullut yhä yleisempää, kun kokit ja viljelijät ympäri maailmaa ovat halunneet yhdistää osaamisensa ja löytää kestävämpiä tapoja tuottaa ruokaa. Haluamme yhdessä lyhentää ruoan matkaa pellolta pöytään.

Me Ravintola Kuussa käytämme ruokalistallamme omalta pelloltamme valitsemiamme tuotteita. Näin tuomme ekologisen puutarhan osaksi ravintolamme kokonaisuutta ja tuemme kestävää kehitystä kotimaisessa ravintolakulttuurissa. Kun tarjoamme tuoretta, paikallista ja ravitsevaa ruokaa, rohkaisemme ihmisiä paitsi nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta myös ymmärtämään laajemmin kestävää ruokajärjestelmää.

Kysy rohkeasti, mitä satokumppanuus Green City Farmin kanssa merkitsee meille!

Tutustu lisää:

www.greencityfarm.fi
www.helsinki-ravintolat.fi